Wij bezorgen vanaf €10,- per bestelling! Meer informatie

Over ons bedrijf

Ooit begonnen met de verkoop van Buxus, inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grotere ILEX kwekerijen, wij kweken en verkopen de top 7 van alle soorten ILEX crenata,(meest op Buxus lijkende vervanger) van Nederland.
daarnaast kweken en verkopen we ook Hydrangea ,siergrassen,en nog 400 andere soorten planten.

Vroeger kweekte we veel Buxus, mede door de schimmelziekte in Buxus,  en de vele chemische bestrijdingen die daar het gevolg van is ,zijn we in 2014 over gestapt op ILEX, momenteel kweken we diverse soorten ILEX, en hebben we ILEX zeer ruim op voorraad. Zeker nu ook de Buxusmot overal in het land in alle hevigheid toeslaat.

Alles wat u bestelt via de site kunt u meteen meenemen. Als u bij ophalen op onze locatie aan de van Heemstraweg een mooiere soort ziet staan , mag u alsnog daarvoor kiezen,tevens kunt u alle soorten bekijken, en dan alsnog u keuze maken.

Wij verkopen op een locatie van 5500 m2 onderstaande planten. Daarnaast hebben we 2,5 km verderop in dezelfde plaats Winssen een kas van 1500 m2 waar ik veel vaste tuinplanten (ILEX Hedera, Vinca, siergrassen, lavendel, etc.) opkweek. Dit alles tegen zéér scherpe afhaalprijzen.

Vanaf 1986 tot 2013 heb ik bij ziekte ,ongeval en drukte bedrijven tijdelijk overgenomen of mee geholpen ,Vanaf 1 juni 2013 ben ik alsnog voor mezelf begonnen, na op ruim 400 verschillende bedrijven gewerkt te hebben wist ik hoe het wel en niet moest , en ging ik doen waar ik goed in ben, en dat is het kweken en adviseren op gebied van planten. Tevens proberen we de beste oplossing te zoeken en die vinden we samen met de klant altijd!– Willy Janssen

 

30
+

Jaar ervaring

7000
+ m2

Kweekgrond

100
%

A-Kwaliteit